Arkistohotellipalvelut

Säilytä ja suojaa asiakirjasi erittäin turvallisissa ja vaatimustenmukaisissa tiloissa.
iron-mountain-employee-scanning-boxes-in-storage-facility

Arkistohotellipalvelut

Säilytä ja suojaa asiakirjasi erittäin turvallisissa ja vaatimustenmukaisissa tiloissa.
  1. Home
  2. Arkistohotellipalvelut

LUOTA TIEDONHALLINNAN ASIANTUNTIJOIHIN

Asiakirjat ja tiedot ovat jokaisen organisaation elinehto. Tätä arvokasta omaisuutta on välttämätöntä hallinnoida ja suojata.

Iron Mountainin tiedonhallinnan asiantuntijat auttavat sinua yksilöimään suojattuihin säilytystiloihimme siirrettävät asiakirjat. Siellä ne merkitään ja luokitellaan käyttämällä organisaationne terminologiaa, rekisteröidään RIFD-viivakooditarrojen avulla ja asetetaan saataville intuitiivisessa Iron Mountain ReQuest -verkkoportaalissamme, joten pystyt paikantamaan ja hakemaan tietosi tarvittaessa nopeasti.

Tilat tuo tuorvaa

Iron Mountainin tietokeskukset noudattavat seuraavia tärkeimpiä vaatimuksia:

  • Turvallisuus. Rakenne, alueturvallisuus, sisäänpääsyn hallinta, valvonta ja turvallisuussuunnittelu.
  • Paloturvallisuus. Ennalta ehkäisevät toimet, kuten riskienhallinta ja hyväksi todetut palosuojarakenteet, automaattinen ja ennakoiva palontorjunta..
  • Ympäristön valvonta. Asianmukaiset ympäristöolosuhteet, jotka suojaavat asiakirjojasi pitkiäkin aikoja.

Yhtenäinen käsittelyketju

Iron Mountain on kehittänyt hyväksi havaitut työnkulut, jotka varmistavat, että tietojen turvallisuus ja täsmällisyys ovat huippuluokkaa. Lisäksi InControl®-ratkaisumme suojaa siirrettäviä tietoja patentoitujen turvallisuusominaisuuksien ja seurannan ansiosta.

Luotettavat ihmiset

Iron Mountain noudattaa tiukkoja turvallisuusvaatimuksia. Tarkistamme työntekijöiden taustat huolellisesti ja huolehdimme asianmukaisesta koulutuksesta sen takaamiseksi, että turvallisuustaso säilyy tietoja suojattaessa ja säilytettäessä.

Poissa silmistä - silti käden ulottuvilla

RequestWeb (Recall) -sovellus mahdollistaa säilytyslaatikoiden ja kansioiden hallinnan verkon kautta, mukaan lukien metadatan perustuvat aineistohaut sekä palvelupyyntöjen teko ja seuranta. Vain muutamalla napsautuksella voit hakea tietoja ulkoisessa arkistopalvelussa olevasta varastostasi, paikantaa halutut aineistot ja sopia miten haluat ne palautettavan. Osaava henkilöstömme voi skannata pyydetyt asiakirjat ja välittää sinulle suojattuja yhteyksiä pitkin tai voit hyödyntää kuriiripalveluamme. Voit vapauttaa arvokasta kiinteistötilaa ja henkilöstöresursseja siirtämällä laatikoita ja kansioita Iron Mountainille – varmistaen samalla tietoturvallisuuden.

ERIKOISVARASTO

Jos sinulla on säilytykseen liittyviä erityistarpeita, kuten tarkan olosuhdevalvonnan edellyttävän suuren tieto- ja materiaalimäärän säilyttäminen, Iron Mountain voi suunnitella ja luoda sinulle räätälöidyn, tarpeitasi vastaavan säilytysholvin.

Erikoisvaraston ominaisuuksia:

  • Ilmastoitu säilytys materiaaleille, jotka edellyttävät tarkasti valvottuja lämpötilaan ja ilmankosteuteen liittyviä olosuhteita.
  • Erillinen holvisäilytys filmi-, magneetti- ja muulle medialle
iron-mountain-employee-recieving-storage-box-from-customer

MAANALAINEN VARASTO

Maanalainen varasto on turvallinen tiedonsäilytyspaikka, joka sijaitsee noin 67 metriä maanpinnan alapuolella vanhassa kalkkikivikaivoksessa. Paikka soveltuu ihanteellisesti tietojen suojaamiseen äärimmäiseltä lämpötilalta tai kosteudelta, luonnonmullistuksilta ja tuholaisilta. Maanalaisen varaston ominaisuuksia:

 

  • Poikkeuksellinen turvallisuus: aseistetut vartijat, ympärivuorokautinen valvonta viikon jokaisena päivänä ja huipputeknologia.
  • Ympäristön suojelu: holveissa on koko ajan tietty lämpötila ja suhteellinen kosteus keskipitkän ja pitkä aikavälin säilytykseen.
  • Vaihtoehtoina yksityiset tai jaetut holvit.

 

OTA YHTEYTTÄ IRON MOUNTAINIIN

contact us

OTA YHTEYTTÄ IRON MOUNTAINIIN